Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

نوشیدن قهوه و چای دلیل ژنتیکی دارد!

۱ آذر ۱۳۹۷
بدون نظر


مطالعات نشان داده که ژن ها تاثیر زیادی بر تمایل فرد به طعم ها دارند. به عنوان مثال بعضی از افراد به طعم های تلخ گرایش دارند. بر اساس این ژن ها، میزان درک فرد از طعم تلخ متفاوت است.

کافئین ماده ای تلخ در چای و قهوه می باشد. در قهوه علاوه بر کافئین ماده ای دیگر به نام کینین وجود دارد. در پژوهشی مشخص شده که ژن هایی در بدن برای درک مزه های تلخی چون کافئین، کینین و پروپیل تیوراستیل به کار می روند.

این ژن ها بر میزان خوردن چای یا قهوه تاثیر می گذارند. نقش هضم کنندگی کافئین باعث توجه ویژه ای به آن شده و به همین خاطر افراد بسیاری از آن بهره مند می شوند.

دلیل ژنتیکی نوشیدن قهوه و چای

برای تاثیر این ژن ها روی مصرف چای و قهوه از روش تصادفی سازی مندلی برای مقایسه مصرف قهوه و چایی بین دو گروه که ژن های طعم تلخی را دارا بودند و گروهی که فاقد آن ها بودند، انجام شد.

نتایج کلی از این مطالعه نشان می دهد که افراد متناسب با درکی که از طعم تلخ دارند، تمایل به نوشیدنی های تلخ پیدا می کنند. البته این موضوع مختص به نوشیدنی نیست و احتمالاً در سایر مواد خوراکی نیز دیده می شود.

منبع : آرگا


برچسب :


لینک کوتاه مطلب

http://textblog.ir/?p=1414

برچسب ها

مطالب مشابه